Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Encik Vict, I pun Millionaire jugak tau.

Recently, during blogwalking, terjumpa entry sapa nak jadi jutawan di sini. Istimewanya tuan punya blog ni, dia blh buat entry panjang lebar .. korner baring dulu .. 'lap' sana .. 'lap' sini  ala-ala Mat Rempit, pastu dia kembali ke pangkal jalan. Cayalah Vict. Jarang org lelaki blh buat n3 camni. Long windered, ada 1 entry tu boleh stop tgk Majalah 3 jap, pastu dia sambung balik.  Hahaha ... Lawak arr Encik Vict ni.

See Vict, i got 10 Million .. 10 Juta okay. 
I pun Millionaire gak tau.
Not Millionshairs ye. Hehe ..



11 comments:

diana said...

macam2 cara orang tulis blog sekarang..
ada yang stop 2 ,3 hari pastu smabung balik pun ada....kita la tu..
hahahha

eliyaezlinalias said...

tu tak kira cam el yg stop smpai smggu kan...hahaha...
janji blog sya, sya punya sukalah!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha:D

sama la sis.. me too:D

LeeAneem said...

teman pun ade baca gak entry blog mr vict tu....mmg kelakor....punye le khusyuk teman baca...ingtkan betul le adetips2 jd jutawan....

azzey said...

kakchik@ella: nak jadi millionnare gak1

Ati Masrif said...

ala..ella pun sama juga
pandai tambah perasa jadi sedap
ceritakan..huhu

:~:Budak Degil :~: said...

sy nk jd billionaire lah!..hehe

Cik Tom said...

cik tom pernah stop berblog 2minggu masa raya aidilfitri lepas...huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah nak jugak jadi millionaire

vict said...

ohh.. ada citer pasal jadi jutawan jugak kat sini ek.. mcmana boleh terlepas nih...

btw... marilah kita sama-sama jadi jutawan... mudah je kalau nak jadi kan?

farasakura said...

10 juta ape tuh??? hahaa