Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jgn tgk .. jgn tgk .. nanti tergoda!!

Ha ... tengok ye??
Bkn tajuk kata jgn tgke ke??
Ish .. nak kena babab nih. Hehe ..


Makanan sepanjang minggu ini.
I like mkn-mkn. I wonder la .. ada ke org tak suka mkn??
Ish  .. tak nak kwn u lah. Hehe ..

 Bihun sup kat Ani Sup Utara. 
Cili api kicap lbh sikit. Mmmm .. yummy.

 Fruiti Waffle kat A&W. 
I think the one with butter and honey better.

Tang Hoon Goreng. Mkn dgn cili api kicap sedaps!!

Tuna croissant is my favorites ..


Roti bakar & Teh tarik?? uuuu .. i like. Hehe ..

Sirap bandung.
Percayalah .. kat Bandung tak da air ni. 

Starfruit Juice. Belimbing le. Hehe .. 

Watermelon pulak

Buat yg suka makan, kita gengss ... Give me five korang*pap* tampo skrin je la. Hehe ..

29 comments:

makdara TERdiva said...

fuiyyyoh!!!
tp akak makan badan tetap mainten slim..tp saya..sob..sob

CT said...

Weh! Bdk ni giler makan ke hape????????hahahaha

:~:Budak Degil :~: said...

oh tidak!..benci2!!

kakchik@ella said...

MDT .. saya tk penah dietss okay!! hehe ..

Kak CT .. giler makan tahap gabanss saya ni. hehe ..

Dak Degil .. jgn benci mknan. Nikmat tuhan kasi tu dik. hehe ..

kak ina kl (1) said...

ooo memang jelous siii..apakah kaitannya kamu dengan Puan Nani tu yer..lain kali ajaklak akak..nak tau gak rahsia awet muda dia tu

My Little Diary said...

salam,
fuh!!! lama tak pekena bihun sup Ani Sup Utara tu.... hehehe

ctpayong said...

ish..ish..ishhhh..silat yg nak tolak makan ni yg kak ct fail..adeihh

Princess Nur said...

ohww...tak bleh tahan ni k'chik..huhuh

Nur Azila Ismail said...

zila suka makan ! :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tengok sambil lap air liur yang hampir menitik kena keyboard...omaigoddd....

AngahSayang2314 said...

hahahaha memang best la.... menu2 tue.. apa2 pun tak teliur la.. tapi angah nak buat kak chik terliur lakk next week hahahaa

ardinihumaira said...

gulp... bihun sup. lama tak pekena..

kakchik@ella said...

ardini, angah, princessnur, kak ctpayong,azila, purplelicious, mylittlediary .. kita gengs sbb suka makanssss .. hehe ..

diana said...

sirap bandung tu nampak kacak la..
tergoda ...

Ciklinn said...

Tuna croissant is my favorites .. serius linn pun paling suka hat ni.... huhhuh leh kita mkn sama sambil share2 sambil gelak.. sambil cubit2.. hahaha

sarah-najwan said...

lol..da tertgk kakchik..tergoda you...meleleh tgk mihun sup tu...

bspotgurl said...

meehoon soup....sedapnyeee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam..Wahh terliur kakchik..sedappp.adik suka meehoon sup!

meaw said...

meaw makan punya banyak tapi, still kuquih, cane eh kak?huhuhu..

DiaUmaiNiNaz said...

sirap bandung kegemaran ku,..heee sup tu kureng sikit la..

aibaks said...

ehehe... aibaks suke roti bakar ngan neslo suam.. layanz..

Alya-Amor said...

sedap2.. da penah mkn..hahaha

NaniRostam said...

Lama tak makan croson tuh...rindu

kakchik@ella said...

Diana .. sirap bandung tu kacak dn menggoda, kan. hehe ..

ciklinn .. mai makan secubit-cubit. hehe ..

bspotgurl dan lydia .. mmg sedap bihun sup tu. hehe ..

roti bakar dgn neslo sedap ye baks?? kena cuba nih. hehe ..

Puan Nani rostam .. saya rindu kat awak. Ahaks!! hehe ..

meaw .. sikit lgi hang gemuk la tu, dnt worry. hehe ..

Alya-Amor@Cik Gayah Spears .. i know. Huhu ..

deAnza-wAnda said...

kecur kak kecur... bila nk blnje nie??? memang slim kak... pkai zirana yer?? heee

Tomato Gurl's Life said...

ani sup utara best!!terliur cik tom..

BUNGA said...

omg.. kenapalah diriku duji sebegini melihat mknn yg lazatious dikala perut tgh lapar mls nk masak... oh tidakkkkkk....

alinac lover said...

semuaaaaaaaaaaa yong suka~

azzey said...

kakchik@ella:wow kecur air liur ni..:)