Mari berpelukan di sini ..

Thursday, December 23, 2010

Yeah .. mari kita berpelukan di sini. What?? Mari peluk-peluk? Eh eh .. gatalnya aku .. ajak korang main peluk-peluk. Hehe .. Tak da arr korang. Since Genting Highland memang sejuk dingin 'all the time', mari la kita berpeluk tubuh disini. Peluk badan sendiri ye, bkn aku peluk hang, hang peluk aku tau. Tu gatai namanya. Hehe ..


Otw .. stop jap ambek gmbr. Cantek, kan.


Beryl chocolate land ..

Akhirnya Santa Claus bertemu Santarina nya. Haha ..

Mushroom tu cantek tp aku lagi cantek, kan. Haha .. perasan!!

Jadi saksi ciuman 'mereka'. Hehe ..

Aiman's favorite ..

Kan aku dah ckp tadi. Dia naik 2 kali tau. Hehe ..


Mari Ber 'Fun Fair' disini.

Akhirnya menang jugak. Hihi ..

Kwn baru, Nadia Jubli dari Brunei. Ada je yg sudi berkwn dgn ku.
Alhamdulliah. Rezeki Allah, kan.


Depan Arena of Stars. Tmpat berlngsungnya ABP tu ..
Ni pun kwn baru aku gak. From Aiman with love. Hihi ..

Bihun Tomyam kat Magic Mountain Cafe sgt sedap.

Nasi Goreng nya pun sedapss..

Ni utk anak-anak kecil yg tersgtlah comel dn menawan ..

Utk yg terlebih extreme. Cuba teka yg mana Aiman? Haha ..

Cuba teka yang mana satu aku? Hehe ..

Jom masuk rumah hantu. 
Ni 'q' tk pjg sgt tau. Biasanya lgi pjg  ..




 Tiap kali dtg mesti nk bergmbr kat sini.
This time special sbb Bas merah, baju pn merah. Haha ..

 For children 2-15 years old. 


Paris @ Genting kat Indoor Theme Park


 Tak  masuk pun sbb dah penah masuk dulu.

Terkenang suatu waktu dahulu .. masa Aiman kecik2 ..


Pastu kita gi sini. Kenapa? Buat apa? 


 Sebab ni lah .. Kita kan member Genting. 
Awal2 dh dpt email ..


 Serius murah babe ..

 Hehe .. 1 meter tu Teh tarik dia. 






Deco pakai botol mineral, botol air besar2 pun nmpk cantek.
Jom kita buat kat rmh masa Raya nanti. Hehe ..

Lepak jap - tgk live performance kat lobi First World Hotel ..


All in .. All in .. we had a blast spending our time here dari pagi sampai malam. Sungguh tenang bila berjln hanya ber3 shj. Kalo ramai sgt, mcm-mcm lak karenahnya, lain pulak kekdahnya. Betul tak? Hehe .. 

Sapa-sapa yg belum pernah ke sini (ada ke?) pergilah. Tak jauh dan tak mahal pun. Entrance fee for both park (Indoor and Outdoor) cuma RM59 seorg shj. Blh duduk the whole day, where got mahal, btl tak? Aku memang dh lama jadi member Genting, so ada discount 10% untuk everything kat sini. Cheap weih. From morning till nite we spend tak sampai RM200 utk entrance fee, makan minum ber round-round .. beli token utk Fun Fair .. dn lain-lain. Tapi kalo  ko anak ramai lain la citenya, kan.



You Might Also Like

28 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail