Menghitung Hari ..

Tuesday, December 28, 2010

Hai kawan .. buat apa tu??
Baca n3 ko lah. Lagi mau tanya ka??
Haha .. aku time2 biol memang camni .. sokmo melalut, dan ke laut. Hihi ..

Sbnrnya nak say hi to u yg sdg mmbaca entry ala-ala ilmu hisab a.k.a. matematik ni. Aku lately sgt lah excited menghitung hari. Hari-hari  congak ... ari-ari kira ... hbis sume jari-jari halus di tangan dan kaki dikerah untuk tolong mengira .. tak cukup lagi? calculator kat hfon, calculator besar kat opis .. sempoa lama aiman ... sume aku kuarkan utk 'team up' dgn aku. Super lembab betul aku ni, kan. Haha ..

Nak tau aku kira apa? Trlalu byk. Sampai tak tau nak bagitau yg mana 1 so at the moment 'Biarlah Rahsia'. 


My tip is :- Just read my blog everyday and u will get the answer. 




You Might Also Like

15 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail