Wednesday, December 29, 2010

Menang ... menang la jugak tp make sure 'maintain' pasni

Yeah .. sudah menang. Besok diaorg bwk balik Piala Suzuki boleh la diarak 1 Malaysia. Mesti diberi sambutan besar-besaran kat airport dgn bunga manggar dan paluan kompang dan sebagainya. Hihi .. 

Hepi .. hepi .. very hepi. Echewah .. kembang ati rakyat Malaysia ari ni ye. Tak sia2 ai syok sendiri sambil feeling2 menang even masa tu belum menang lagi u. 

Mcm dah jadi kebiasaan kat negara kita ni .. Bila menang dipuji puji sampai melambung2 .. pastu bagi insentif mcm-mcm ..... cuba kalo tak menang?? Alahai ... paham2 sudah. Harap-harap boleh 'maintain' prestasi cemerlang dan tip top tu. Jgn mabuk dek pujian sudah.

Apa pun, ai nak gak bagi big clap to Goalkeeper muda kita, Khairul Fahmi Che Mat sbb brjaya pertahankan pintu gol dgn penuh gaya. Sejak dari game kat Bkt Jalil ari tu, kan. Cool beb .. hensem lak tu. Bila tgk dia, ai perasan cam tgk Mamat Korea + Chinese u. Suka ai. Amboi .. amboi ... gatalnya aku. Hehe ..

Paling penting .. Kerana usaha tungkus lumus diaorg menjulang nama Malaysia, esok kita cuti. Yg tu terbaik. hehe ..


24 comments:

suka cartoon said...

yeahh..malaysia menang...huhuhuhu

kakyon@kakrose said...

sukanya..kita menang..

Mie Kickdefella said...

yupp! kte mng dan sharusnya kne wajib
dlm keadaan maintain!!

Iznie said...

haha....
tahniah malaysia......!!


p/s : apek tu a.k.a fahmi dah berpunye la....hehehe

Muhammad Zulhaizer said...

Hehe.. kak.. fahmi tu dah ada calon dah tu.. jgn pandai2 nak hampir.. report orang tercinta kang baru tahu.. wahaha.. erm.. betul tu kak.. sokong 100% harap2 keep maintain la.. jgn dah menang 100k USD tu nak belagak pula..

tapikan.. rasa2 lepas ke pemain malaysia nak bawa balik piala tu? tak pasal2 nanti kena belasah ngan peminat team indon yang tak reti nak mengalah tu.. Hehe..

the bert said...

rase nyer team malaysia skrng ade harapan bole maintain..harap2 camtulah..

vict said...

yg penting.... jumaat cutiiiii..
yahooooo

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMOTION MAKEUP CLASS AWAL TAHUN!!!! BASIC TO ADVANCE CLASS (RM350 retail)
PROMO PRICE: RM295 ONLY!!!! LIMITED SEATS!
DATE: 9/1/2011 & 30/1/2011 (PICK 1)
PLACE: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM(NEXT TO PTPL)

REGISTRATION WILL BE CLOSING ON 1/1/2011
CALL/SMS 016-2128740 (EYRA RIZAL) TO REGISTER.
*STUDENTS WILL BE ABLE TO JOIN E.R TOUCH TEAM.

kakchik@ella said...

Yes Vict, yg penting kita cuti. hooray!!! Hihi ..

Aku Ibu Muda said...

cuti ke :(

AngahSayang2314 said...

apa pun tahniahh buat team malaysia

aibaks said...

tul tu.. hebat tul khairul fahmi tu.. klu die takde..hmm.. hancurla harapan mesia..

sarah-najwan said...

tahniah menang dan demo bole cti esok..
ambo cuti doh...tapi doh nok abis cutinya..huhu

ika said...

memang terbaiklah dari khairul fahmi!!

Ati Masrif said...

suka sgt dgn Fahmi tu
hebatkan...

Peri PiA said...

setuju!!kasi lebih power lagi

semlm kan dah bolos 2 gol

tahniah anyway!! =))

makdara TERdiva said...

bab cuti tu paling best nak diceritakan! heheh!

toyolkiut said...

sehari 2 ni sume demam bola ye..
sanggup berhujan tu..

Ujang9897 said...

hope team skarang best...esok cuti g coping..hee

nisa said...

yup! Betul...main kena konsisten..jangan bermusim jer..anyway msia memang best semalam main...kira indonesia berpeluh sakan ler nak jaringkan gol..hehehe

laskar rainbow said...

bangga jadi anak bangsa HARIMAU MALAYA ;) aummmmmmmmm! heeeee~~~
bestnyeeee esok cuti ;)

alexa yussida said...

hehe..selamat bercutiii:)

alinac lover said...

ya btoi tu :)

awek dia bukan main meletop jugak.

hehe

E.d.Y said...

malaysia cepat leka..dah menang, lepas ni jatuh bali..tp harap2 malaysia dpt kekalkan prestasi la yer