Menang ... menang la jugak tp make sure 'maintain' pasni

Wednesday, December 29, 2010

Yeah .. sudah menang. Besok diaorg bwk balik Piala Suzuki boleh la diarak 1 Malaysia. Mesti diberi sambutan besar-besaran kat airport dgn bunga manggar dan paluan kompang dan sebagainya. Hihi .. 

Hepi .. hepi .. very hepi. Echewah .. kembang ati rakyat Malaysia ari ni ye. Tak sia2 ai syok sendiri sambil feeling2 menang even masa tu belum menang lagi u. 

Mcm dah jadi kebiasaan kat negara kita ni .. Bila menang dipuji puji sampai melambung2 .. pastu bagi insentif mcm-mcm ..... cuba kalo tak menang?? Alahai ... paham2 sudah. Harap-harap boleh 'maintain' prestasi cemerlang dan tip top tu. Jgn mabuk dek pujian sudah.

Apa pun, ai nak gak bagi big clap to Goalkeeper muda kita, Khairul Fahmi Che Mat sbb brjaya pertahankan pintu gol dgn penuh gaya. Sejak dari game kat Bkt Jalil ari tu, kan. Cool beb .. hensem lak tu. Bila tgk dia, ai perasan cam tgk Mamat Korea + Chinese u. Suka ai. Amboi .. amboi ... gatalnya aku. Hehe ..

Paling penting .. Kerana usaha tungkus lumus diaorg menjulang nama Malaysia, esok kita cuti. Yg tu terbaik. hehe ..


You Might Also Like

24 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here