Friday, December 31, 2010

Cuti akhir tahun ye?? Aku dah cuti dulu da ..

Rasanya aku jarang sekali kita bercuti di akhir tahun. Biasanya hari-hari terakhir tu la hari paling sibuk sekali. Nak 'clearkan desk' masing-masing. Takmo la carry forward keja ke tahun baru.

But this year is different. Bcos of certain reason yg tak dpt dielakkan, i took leave on 30th Dec which is on Thursday. So, aku cuti awal sehari dari korang .. hihi ..

Pagi 30/12 - Breakfast at McDonald with my son Aiman
Aku tak penah rasa rugi tak ada anak perempuan even many say so
As time goes by, he become my friend and my bodyguard

And then spend time with another kesayangan,
My sista, KY (Kak Yang) n family. Mkn2 .. gossip2. 

Finally, bwk kesygan paling swit but kdg2 sour Si Sara Ardinie jln2
keliling taman. Kiut kan dia? Senyum dia lagi manis dari Mama Udanya. 

Wah .. hari ini dalam sejarah sebab ambik cuti hujung tahun. Dan hari ini dalam sejarah jugak sebab ini adalah n3 pertama dlm tahun 2011 ni. Selamat berhujung minggu dan Selamat tahun baru, korang.




15 comments:

meaw said...

kak chik,happy new year,meaw sedang berada di puncak alam,HHAHA....esok balik penang dah . saja balik puncak .HEHE .

HAPPY NEW YEAR ye kak :D

AiDa AzRyN said...

selamat bercuti! hehe.. ^^

CIK TOM said...

mananya gmbr aiman??huhu..sweet la kak chik ni...epy new year ye sis!

aibaks said...

selamat tahu baru 2011 kak!

Lagenda said...

hepi new year kak cik

Jijahh @ f.k said...

Selamat tahun baru n selamat beristirehat ;)

vict said...

saya pun tak dizinkan ambik cuti hujung tahun.. so, mana2 cuti tahunan yg berbaki kena habiskan dulu.. tu yg sempat pegi indon jadi jutawan hari tuh tuu...
tapi masih gak bersisa 8 hari. boleh bawak kedepan 5 hari dah rugi 3 hari.. ...

Nur Azila Ismail said...

selamat tahun baru kakak ku syg :)

Woofer Storm said...

slmt thn baru kak,moga murah rezeki dan pnjng umur...slmt bercuti^^

diana said...

mulut dia macam liyana jasmey la kakchik..
hahahh

kakchik@ella said...

meaw : hepi new year, adik.

aida@gugurl : hepi holidey

ciktom : susah sgt nk ajak dia berfotoan. hihi ..

lagenda : hepi new year ..

jijah : slamat brcuti dn slamat tahun baru

vict : kakchik pun carryfrwd cuti.

norazila : hepi new year .. PLKN otw tu. hihi ..

Woofer storm : u too ..

Diana : ye la. baru perasan mulut dia cam Liana Jasmay. comel, kan. hihi ..

deAnza-wAnda said...

amboi kak... x g holiday ker??

::Budak Degil:: said...

sy punye cuti tahun 2010 ade 2hari lg kak..syg nye tak habiskan..haha

neni izazi said...

teringin nak ada anak sendiri, skrg ni klu time2 cuti terpaksa g rawang, rumah akak semata- mata nk jumpa my comel Hannan.

Syima Emi said...

saya pon harap anak sulung nanti anak lelaki supaya dia boleh protect me and adik2 dia... hehehe..berangannn je...