Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Di Ambang 2011

Atas permintaan anak-anak kesayangan, maka disinilah saya berada di ambang 2011. Teringat zmn muda dulu, sume show free kat Dataran Merdeka kitorg adik beradik pegi. Citrawarna Malaysia, Hari Kebangsaan. Dah umur mcm ni, i no more enjoy those things, takat memenuhi impian anak2 je. Just wanna make them happy. Hihi ..

My sista (KY's) family

Mr Bodyguard yg sgt susah nak pujuk dia ambek gmbr brsama.

The crowd ..

Poom pam .. Poom pam ...

Gedebummmmm .. Pekak skjp telinga aku. Hihi ..




13 comments:

نور عافية said...

Selamat tahun baru~!!
Semoga azam tahun baru 2011 ni akan tercapai..amin~

Princess Nur said...

wah..k'chik..sakan yer..nur sambut kt umah je..depan tv..hihi

diana said...

pemalu rupanye bodyguard kakchik tu..

CIK TOM said...

ptt la xde gmbr aiman dlm n3 sebelum ni..rupanya segan nak ambil gmbr...2-2 comel...seronok tgk pic akak 2 beranak...

alinac lover said...

hehe yong pon sempat tgk bunga api semalam

alexa yussida said...

happy new year akak!yus smbut depan tv n tgk fireworks kat balkoni je kak..huuu..sejuk sgt,tak larat nk kua

ryann said...

selamat tahun baru

deAnza-wAnda said...

fuyoo giler best!!

azzey said...

kakchik2ella:saya sambut tahun baru kat umah je kak...hu3...

Abdul Farique said...

waa . sangat happy .
sy sambut tahun baru kat dekat je . huwaa :(

NurLailatul said...

saya sambot new year dekat pd..bersama kwn2..

E.d.Y said...

SELAMAT TAHUN BARU!!!

Innanie | Ariffin said...

salam tahun baru. azam baru. doakan kita semua dapat keberkatan kan!