Monday, December 27, 2010

The finale part ..



Sokmo tunjuk gmbar melompat gediks2 kat sini. So, ari ni y not kita tgk the finale part pulak. Selepas penat berlompatan, let's cool down dgn meletakkan 'muscle' kita di 'placement' yg betul thru stretching. Tarik nafas .. penuhkan paru-paru dgn oksigen ... tahan nafas ... dan lepas. Amboi .. hari ni buat tutorial tentang senaman lak aku ye. Hihi ..

Gmbr lama - Tetiba je rindu rambut panjang tu. 
Elok2 pjg gatai potong. Padan muka .. Hihi ..

Basah lenjun sume. 

OK kwn-kwn .. Itu saja pelajaran utk hari ini. Selamat mencuba di rumah ye. Hihi ..

11 comments:

Ummi Izzah said...

patutlah kecik come...
ni axtvt dier..hehhe!
best!

Gayahspears said...

akak Elle mmg mantap~
sayang Gayah tak dapat join senamrobik akak aritu :( huhu

diana said...

rambut pendek pun comel..

Nurul Nadiah Mamat said...

hoho...bestnye bila kuar peluh....

makdara TERdiva said...

kakchik...
saya buat yg crunch tu jer hari2..bagi kempis perut ni ha! hehe!

aibaks said...

simpan ler rambut balik kak..

miya said...

seksi... auww!! haha..

entri baru:
menu ibu-ibu mengandung

azila said...

sonoknya bererobik ramai2..kalo dekat sure dah join:)

MamaYatie said...

ooo..patut arr kak chik sentiasa mantop...dahsyat sih...

bila org yg berkata2 ni buat benda sama yer..makin gebu dah ni

fyna said...

huhuhu....sungguh la klu wat mcm nih ari2...


jom follow2 blog sy..hehehe...
keep in touch
http://inibelogfyna.blogspot.com/

azzey said...

kakchik@ella: kaki dah lenguh2 cuba step ni kak....hi3..