Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Seharian ..

Seharian 'mood' baik ku tak ada. Walaupun 'boss less' sbb Tuan Besar outstation malangnya  tak cukup kuat untuk mnyuntik semangat melawat u ols seperti selalu. Cuma yg rapat-rapat shj yg mndapat sntuhan jari-jari halusku. Sori kekawan .. nnti-nnti aku melawat whenever free. Chewah .. chewah .. mcm la ramai sgt kwn di alam 'cyber' nih!! Hehe ..

Ke mana menghilang 'mood baik' aku ari ni?? Owh .. mungkin kerana tempatnya telah diganti dgn denyutan kepala yg jap-jap manja .. jap-jap mengada (sakit kepala la weih. Hehe..) maka 'mood' baik brtukar mnjadi 'moody'. Hehe .. Biasala tu. Takkan kita sehat sentiasa?? Yg sakit-sakit manja pun kena la jugak terima. Betul tak? 

3 comments:

JULIET bukan nama sebenar said...

same laaaa
agaknya cuaca cmni kot ...
headadce the whole day T.T

alinac lover said...

owh sakit kepala ke..
jaga kesihatan juga ya..
yong pom kerap sgt sakit kpala ni..risau btol~

eliyaezlinalias said...

ala cian nyer....