Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Yang ni poyo. Jgn baca.

Hari ni not so bz. Boring. Aku kacau Kak Senah. Suh dia jd mamarazzi. Perasan model jap .. posing cantek la konon. Poyo kan aku? Ha3 ...

Kasut pakai kat luar Boss tak bagi pakai dlm opis.
Syg kapet la tu. He2 ..

Selipar baru. Ala .. yg beli sebab angau tu
Tak clear eh? Tgk siniHe2 ..


Tetiba rindu rambut ni ...

Kalo tak de aerobic class, mlm-mlm camni memang boring. Aku bukan Minah TV. Memula dulu tgk gak Cinta Kirana, now no more. Aku suka Channel 712. Enjoy watching E!True Hollywood Story. Their story of success really inspired me. 


Minggu ni komplit .. penuh warna-warni. 4 days in a row aku masuk lmbat. Monday tak sihat, Tues & Wed ada banking. Today? OMG .. the traffic was so bad. Opis? Technical Dept suka cari aku bila ada problem. Aku sokmo jadi tempat diaorg mintak tolong. Aku marah-marah tapi tolong gak. Well, that's show that people like us, kan. If i'm not likeable or dependable ... sure diaorg tak dtg kat aku. Hehe .. Aku pujuk diri ok ..


Memang byk tekanan - Physically and emotionally. Tak da pilihan .. Redah je lah. After all .. tekanan bakal mematangkan kita. Betul tak? Tengah-tengah jiwa kacau, dia kuarkan entry ni. Cool dik. I like it. Dah give me 5 awal-awal tadi, kan. Hehe ..









2 comments:

Para Jamaludin said...

aishhhh!!!
belashing aiiii~

hidup memang ada turun naik kak =)

kakchik@ella said...

btl3.

N3 tu vry minigful. hehe.