Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

This is the result when i click the Nuffnang Ads ..



8 to 10 hours per day aku spend kat opis depan komputer. Kalo ada official matter kat luar, minus lunch hour .. kurang lebih 7 jam jugak la.

I rely a lot on computer. Nak baca suratkhabar? Tak sempat .. aku belek main title je. Pastu tolak tepi, hoping b4 sleep mlm nnti aku baca balik suratkhabar tu. Normally hoping tinggal hoping je lah. Wiken nnti baru aku cari balik pastu baca satu persatu. Jauh betul aku ketinggalan, kan. But i do watch Berita every morning ok ... Hehe ..

Baru-baru ni aku bising kat sini. 3 minggu aku biarkan dia hanging ..tak leh buat keputusan. Punyalah bangang+bengong masa tu. But knowing my character yg sgt setia where i have been a loyal Nokia customer for the last 12 years .. dh tentu Nokia tetap tmpt pertama dlm carta.

Nak baca suratkhabar main skip skip je .. nak tgk tv? Aku tgk Channel 712 .. mana ada iklan camtu. So, again .. i rely 100% on the online adverts which handled by Nuffnang. Tak salah kan kalo aku click camtu?? Salah ke? Bkn saja-saja but i want to know detail abt the product.

Finally, there it is .. my new Nokia E5. Nak tak nak .. i have to say Thank you for the Nuffnang adverts which helped me to made the decision.



Ada jgak yg brtanya .. Y Nokia? Y not Blackberry? Jwpnnya ? Aku dah biasa dgn Nokia .. kalo Blackberry aku kena belajar benda baru. Malas lah. Malas jugak nak berurusan dgn Maxis. Double triple malas aku ada, kan. That's negatif. Not good .. not good .. Hehe. Lgpun fungsi telefon bagi aku adalah utk receive and make a phone call. That's all. Navigator? Nokia E5  ada Ovi Maps. But i still prefer dgr lecture live tntang arah jln dari dgr instruction from the phone tu. Tak puas ati boleh gak main maki-maki. Kalo dari telefon? Nak baling ke telefon tu? Hehe ..

Lagi 1 sebab .. percaya lah bahawa aku pakai telefon paling lama pun 2 tahun je. Pastu kong!! Ha3 .. 

Ya Rabbi .. jauhnya aku ke laut. Hehe .. Korang, my 1st intention is to tell u that when u click the ads .. please ensure that it bcos of your interest on the product. Then it will benefits both parties. Btl tak? Hehe ..


p/s : kalo korang click suka-suka pun, it's yr jari, kan. So, up to u. Aku tak kesah. Hehe ..


6 comments:

Anonymous said...

entry mcm ni yg blh senang dpt BE nih!.. hehe!

Haw said...

agak2 camner nuffnang pilih utk bg BE rk?

kakchik@ella said...

Anonymous ..

btl ke? Masa i buat entry ni .. tak trfikir pun pasal BE. Kalo tau .. awal2 dulu dh buat!! Ha3 ..

Kuman Chaos said...

kalaud ah biasa ngan satu brand better stick with it kan kak...:D
kuman "Darfur.." Entry

kakchik@ella said...

'Brand loyalty' .. Kan Kuman kan. Hehe ..

Aiman said...

alaa , aiman pon nak henfon baru gak . hihi