Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

20.10.2010 & Tqvm Mr. Ben ....

Ingat lagi tak ari tu when everyone talked about 10.10.10 (Sila sebut ten ... ten ... ten ... ala-ala budak kecik umur 5 tahun, kiut sgt, kan. Hehe .. ) What about 20.10.2010?? Tak da org heran, kan. Cantek apa no. tu, tapi sian kan .. cantek-cantek pun org tak beria-ia nak kat dia. Dah lepas ni lepas lah. Takkan ada lagi dah. Ohhh .. ada. My swit beautiful neighbour selamat dinikahkan petang tadi dn majlis resepsi kat FRIM Ahad ni. Ya Rabbi .. sibuk lagi aku wiken ni. Sabtu ada 3 invitation, Ahad ada 1). Kak Nani Sayang ... can we postpone the Hi-Tea to next week? Sian i terkial-kial kak. Hehe ..

20.10.2010 - Sibuk wey ari ni. My new baby .. projek Bkt Kching dah full swing. Hopefully projek ni tak byk masalah. Stress lah kalo projek byk masalah. Mula la kedut's rebut-rebut nak kuar tu. Hehe .. Kena cucuk botox la camni weih, or 'iron' balik kasi tegang. Ha3 .. cucuk botox konon, jarum peniti pun takut and if the special iron tu wujud, hbis 1 dunia ni 'awet muda' kan. Hehe ..

Pas keja kita p makan kenduri. Pas makan kita aerobik. So, i'm eating n burning the calories at the same time. Jgn percaya 'statement' tu ye. Food belum digest, how to burn? Btl tak? Hehe ..

Aik?? Dah cite mlm? Cite petang pun tak habis lagi. Hehe .. Hari ni jadi Blog pilihan petang kat blog En. Ben. Mekaceh byk-byk ye. Sumpah tak sangka terpilih. Saya tulis suka-suka je. Sori saya tak dapat link kan that entry. Lately ni blogger.com sengal sgt waktu mlm. That's y n3 saya lately ni kurang. La .. 'shy-shy cat' rupanya En. Ben nih. Dtg senyap-senyap kat blog saya mcm komando. Ingatkan saya yg kecik ni je 'shy-shy cat', rupanya yg 'tuff tuff' cam En. Ben pun sama jgak. Ha3 .. 

Ya Rabbi .. punya la panjang lebar entry nih. Nat wat camna, kan ni entry 2 in 1. Anyway, good nite everyone. Hope to c u again in the next entry. Babai. Hehe ..




3 comments:

alinac lover said...

hehe..yong dulu 60kg.sila bayangkan..lagi gumuk dr skg aww.hehe

ni pon nk turunkan lg..but slow2 la kan..mana bole trunkn brat skali gus.. hbis x firm kulit yong nnti :)

tu la dok jauh kan..kalo x leh jumpa2..boring la dok sni x ramai kwn..huhu

azzey said...

kakchik@ella: jd pilihan tu! congrates!!!

ardinihumaira said...

wow tahniah tau sis :D bangga ooo teruja dni!