Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Satu waktu dahulu ..

Satu waktu dahulu .. saya pernah berada di tempat-tempat ni. Tetiba je teringat. Rindu kot pada 'satu waktu dahulu' tu. Hehe ..

 Borong coklat di Airport Langkawi with my bestfren Mary
Tetiba je 'I miss Langkawi'. Hehe ..

 Urut kaki di pantai Karambunai
 Massage Hut di Nexus Karambunai Resort.
Sungguh ... saya jatuh cinta dgn keindahan tmpat ini

 Dlm byk2 watak Disney, Mickey & Minnie paling saya suka
gedik-gedik manja. Hehe ..

The Peak, Hong Kong
Tetiba je rindu Kowloon, Causeway Bay dn byk lagi.
Rindu sopink di Ladies Market, mkn nasi padang
dn mknan Pakistan di tgh-tgh bandar Hong Kong
Sapa kata susah nak cari makanan halal kat sana?
Banyak la wey ..


Restoran makanan Muslim di Shenzen, China 


 Tetiba je rindu bersopink di Louhu Commercial City



China Village Culture kot??
Lupa dah .. Hehe ..


1 day .. i will definitely repeat those places again. Kasik hilang itu rindu .. Hehe ..





3 comments:

sri juju said...

kenangan !
mcm bes je kn pegi tmpt tuhh :D

Kuman Chaos said...

nak kena buat refresher visit la camni kak ehheh

baca entry baru kak.
Kuman "isteri." Entry

alinac lover said...

A.A KAN.YONG PON TETIBA TERINGAT LANGKAWI SMLM..ISK2..~