Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tetamu dari kayangan ..

Baru-baru ni aku terima tetamu dari kayangan

Terima Kasih Kekanda kerana sudi mencemar duli ke teratak kecil dinda yg tidak seberapa ini. Dinda sgt-sgt hepi dengan kedatangan kekanda. Tambah berseri bila kedatangan kekanda diiringi dayang comel bermata bundar. Terpaku adinda dengan kecantikannya yg persis 'Barbie Doll'. Hehe ..


Kekanda dan dayangnya, Oya


Gembira kerana Kekanda sudi bersantap bersama dinda

Seperti biasa, borak .. makan dan gelak. Pastu posing. Kalo dtg rumah org gila kamera mcm dinda, posing itu wajib. Hehe ... Agar-agar ijo tu dinda buat khas utk kekanda. Memula ingat nak buat flavour sirap bandung atau 'mrs. brown' tapi oleh kerana kekanda pernah request di sini, sanggup dinda 'blender' daun pandan tu mlm-mlm. Sib baik ada kebun sendiri. Hehe ..

Dtg lagi yg kekanda. Dinda masak yg lain pulak nanti. Hehe ..






6 comments:

:~:Budak Degil :~: said...

kite nak dtg umah kak ela gak tp tatau kt mane... T_T

kakchik@ella said...

Ala Ein .. dtg la. Kak Ela tnggu je bila la Ein nak dtg nih. Hehe ..

NaniRostam said...

nanti kekanda nani nak datang rumah ela lah.......

kakchik@ella said...

Bila .. bila. Dinda dh excited nih. Hehe ..

kakyon@kakrose said...

wah..meriahnya..
adinda..kekanda rasa macam tak puas aje ari tu..ada lagi lengkong ijo.lupa nak mintak tapau..hihihi..tak malunya kanda.

Adinda nani..
pi serang rmh adinda ella.jangan lupa mintak buatkan lengkong ijo..hehe

kakchik@ella said...

Alahai .. ramai rupanya peminat lengkong ijo saya. Hehe .. Dtg lagi kanda, jgn malu-malu. Kali ni dinda pakejkan dgn tapau lengkong ijo pulak. Hehe ..

Kanda Nani .. jgn lupa koling2 eh. Tapi barter system tau .. dinda nak triffle + butter pecan + choc. cake sebagai balasan. Wah ... demand!!

sori kak nani .. gurau. Hehe ..