Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Wiken yg super penat ..

Chewah .. chewah .. mcm la wiken yg dulu-dulu tu tak penat. Hehe ..

Seharian Sabtu berpenat-penatan memenuhi undangan. Dari tmpt keja ke 'my besfren wedding' (oopss .. the n3 still under construction .. tunggu ye) pastu ke party harijadi si cantek manis Hanis Zalikha dn Alisya .. malamnya ke rumah Professor Dr. Rozana. Amboi-amboi .. Nampaknya Ella ada di mana-mana. Mcm 'Madam Superman' aku. Tak apalah, yg penting hati gembira. Hehe ..

Ahad pulak ke KL Sentral .. ada temujanji dgn 2 org Wanita Cantek yg ala-ala 'aweks muda'. Ha3 ... Sapakah mereka-mereka itu?? Tunggu ...

Bila membayangkan paperwork utk esok pagi yg menunggu sentuhan jari-jari halusku di pejabat, rasa mcm nak update 2 lagi entry tu mlm ni jugak ... tapi penatnya?? Alahai .. super penat ok, jgn kata berbaringan, duduk shj pun mata boleh terpejam. So.. kita jumpa lain kali. Selamat minggu baru korang. Semoga minggu ini lebih baik dari yg lalu.









2 comments:

Salmia said...

monday blues..

alinac lover said...

AMBOI..BTOL2 PENAT NI EK..

X SBR NK TGU ENTRI SETERUSNYA.HEHE