Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Geng merapu ..

Ingat lagi pada dia? Buat yang baru sampai ke blog ni, bacalah tentang dia. Best tau, dia kelakar. Dia part of our technical team kat opis ni. Tiap kali kalo terserempak dgn dia kat ofis, sure kitorg cipika cipiki (paham ke nih?? hehe). She is one of my karaoke geng.

Besar nya 'blouse' tu kat badan aku.
kena let go this 'Zara blouse' lah.
dh mcm pakai baju pinjam!! Hehe ..



6 comments:

[n a j e e b] said...

waaa...KC pun geng karok gak..hehehe!

reen said...

huhu kakchik dah makin kurus ke? bagi tips pls ^.^ sayew susah betul nak kurusnyew

ardinihumaira said...

bestnya ada geng :D

azzey said...

kakchik@ella: best jumpageng yg satu kepala!

kakchik@ella said...

najeeb .. bolehla sekali sekala.

reen .. turun naik gak. yo-yo.

dini .. kita pun boleh geng. hehe ..

azzey .. jom kita jadi geng. hehe ..

azzey said...

kakchik@ella: jom2!...heh3...