Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

This is wat i did last raya

Dah basi ke cite raya nih? Eleh .... memang tnggu raya habis pun, sbb nk pakai tajuk tu. Hehe. Ok. Memula .. kita beraya.

Mama, abah, adik beradik dan anak buah ..

Adik beradik lagi ..

Adik saya dan adik ipar saya ..

Jiran-jiran ..

Kanda yg dtg dari kayangan

Mak Ayam tersyg - Tokey LRC yg femes tu ..

Sapa-sapa yg dtg rmh tp tk da gmbr kat sini, mintak maaf la ye. Kamera saya meragam time tu. Hehe ..




Pastu kita raya ramai-ramai kat opis

Pastu kita gi anak buah kawen kat Tg Rmbutan ..
Tahun depan harus jd nenek aku. Huhu ..

 Pastu kita dan rombongan ke Lost World of Tambun


 Kita pegi yg hotspring .. bkn yg sejuk tu. 
Tapi Sg Kelah Hotspring lagi best. 
Tapi kat Tambun murah lagi. RM11 sorang je.
Tapi boleh masuk lpas kul 6 petang je. 
Tapi .. Bape byk tapi daaa?? Hehe ..
Tapi kita tetap gembira. Ha3 ..


'Aiman tak kesah' dn 'Amir his cousin'
main air .. mkn. main air .. mkn. Tu je kejanya





Pastu kita tgk wayang ramai-ramai.15 org okay. Hehe ..

Pastu kita aerobik 
Raya-raya ni badan kita naik ok.
Salahkan raya pulak?? Pdhal mmg suka makan!!
Ha3 ..

So, sekian lah shj cite 'Dis is what i did last raya utk tahun 2010 ni'. Heroin cite ni? I lah .. sapa lagi. Yg len-len dlm n3 ni pelakon pembantu i je. Hehe .. 


















7 comments:

diana said...

yang banyak.."tapi" dan "pastu"
heheh

Kuman Chaos said...

meriahnya raya dia ehhehe.. kak dah buat kuiz tahap ketagihan?
kuman "ketagihan blog?.." Entry

kakchik@ella said...

Diana senyum ..

awak betul lah. ingatkan tapi je byk. Hehe ..

eliyaezlinalias said...

bz nyer raya kak chik...

kakchik@ella said...

eliyaezlina .. mmg bz. Dlm sebulan tu kita ada di mana2. He2

kakchik@ella said...

Kuman .. tringin nak buat tapi malu!! takut super ketagihan!! ha3 ..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

raya oh raya, kenangan raya masih lagi belom terluput:D