Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

When i have to say 'NO'



Maafkan aku kerana terpaksa mengatakan 'NO'
Ada masa-masanya berat dan terpaksa 


Ada masa-masanya dengan rela .. 


Tapi kalau dah aku gunakan perkataan 'have to' atau 'terpaksa' maknanya berat hati dan tak rela utk menolak sebenarnya, kan.


Wat to do dik. Kak Ela have to. Many many thanks dear. So swit of u for the invitation. I got two personal invitation from this swit little lady ok. Tapi terpaksa menolak bcos keadaan memaksa. Next time kita jumpa ye dik. Promise.









2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

saya jukup susah nak berkata tidak kepada seorang kawan yang bernama nor

kakchik@ella said...

wah .. bertuahnya akak. Akak Nor ok .. hehe ..