Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jom sama-sama jaga kesihatan ..

Isnin, Rabu dn Jumaat adalah hari utk aku melegakan tekanan sambil menjaga kesihatan. Jom la join aku weih. Demi keluarga tersayang .. demi diri kita sendiri jugak .. apa lah salahnya kita 'allocate' 3 jam dlm seminggu utk menjaga kesihatan diri. Penatkan kita. Kita lah mak, kita lah isteri .. segala-galanya kita lah. 'Bibik Indon' pun mlm-mlm boleh rehat. Kita belum tentu boleh .. kdg-kdg kena menjlnkan tugas jugak, kan? Ha3 ..


So .. y not we reward ourself with this activity. Badan sehat .. minda cergas. Chewah .. dh mcm ceramah kesihatan pulak. Ha3 .. 


'Fly on the stepboard'
Cute kan diaorg ..


We're having fun !!

Finally .. ada muka aku. Hehe ..

'Up on the stepboard'

Take 5 sekejap 
sempat lagi 'posing'. Hehe ..


 
Muka berpeluh + minyak
One of my aerobic geng yg dulunya ku anggap 'misteri. Ha3 ..

Nak tau byk lagi. Blh baca kat sini ..sini,  sini, dan sini lagi.





13 comments:

Ahmad Al- Fatih said...

dah lama rasanya tak menjaga kesihatan. he he he.

kakyon said...

kekanda boleh join tak?

:~:Budak Degil :~: said...

bestnye kak..
dah lame nk join class aerobik nih..
tp mcm tak mampu je..ahaha

NaniRostam said...

amboi-amboi jeles mak tengok...exercise lagi..betul tu bibik indon tu pukul 9 dah masuk tidur....

kakchik@ella said...

Kanda Yon ..

marila sama-sama aerobik dgn dinda.

kakchik@ella said...

Einn syg ..

bkn sume tmpt mahal dik. Ada yg berpatutan. Rajin2 la survey eh.

kakchik@ella said...

Kanda Nani ..

Dinda ela heran la tgk kanda dr pagi smpai ke mlm gigih bekerja. Tak penat ke? Kalo dinda? Awal2 dh surrender. Ha3 ..

diana said...

rajin nye..
saye setakat kayuh basikal bodo dalam umah je..
ade la dalam 20 minit..
pas tu malas dah..tido..
hahah...

Kapten Juliet said...

waa... aerobic, lama dah x wat
lemak tepu dh nih

kakchik@ella said...

diana yg suka senyum ..

kalo kak ela diberi basikal .. alamt buat sidai baju je lah. Ha3 ..

kakchik@ella said...

B4 jwb komen nk tabek kat Kapten dulu lah ..

Mai la Kapten Juliet .. Kita sama2 beraerobik. It's fun!!

Ujang9897 said...

patut la...hehe

Maria James said...

wow, later nak g kelas aerobic with kak chik ella lah.. hahahah