Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sad .. so sad.

Tu je nak cakap. Very sad. Walaupun ada sikit masa utk blogwalking sebelah petang, but the mood is not with me. Ada 2, 3 blog je aku 'terpegi' petang ni. Very sad lah.





6 comments:

mikaidamann said...

y so sad..blog walking tengok gambar2 food sure rasa hepi balik..hehe

saya sikit2 tu bolela buat cupcakes, tak tera sgt...insyaAllah tengah cuba upgrade skill

fyi, harga cuppies ikut size n jumlah:

my cuppies size s (biasa org oder), 2oz punya cup = RM2 each (minima 15 biji) if beli 25 pieces ada diskaun RM5 iaitu RM45 je (ini harga utk cuppies buttercream).

Aida

azzey said...

kakchik@ella: np kak.....

eiela said...

letih sangat kot keje nih.

MiKe $ouLeatER said...

jangan la sdih sgt kak...sabar kay

~deashuQin~ said...

S.A.D? relax yeyhh

CT said...

Sad? bwk btenang...jgn nanes ...k