Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pakai je lah .. tak perlu khabarkan 1 dunia ..

Kalau hati dah tergerak nak bertudung .. pakai je lah. Tak perlu lah canang 1 dunia tapi akhirnya .. tudungnya tak ada tapi betis bunting padi yg kelihatan. Camna tuh?

Dan kalau benar keinginan itu dtg dari hati yg ikhlas .. tak perlu lah rasa diri terlalu hebat dan pandang sebelah mata dgn org mcm ai ni. Chewah .. mood apa pulak 'ber ai-ai' ari ni? Hehe ...


p/s :- Again, baca yg ni

4 comments:

Nur Azila Ismail said...

wah akak . marah nampak :)
hehe . btul tu x perlu heboh2 tentang kebaikan yg kita nak buat .

kakcik said...

Kakcik cuma nak bagitahu yang kakcik singgah kat sini.. tak boleh nak taip kat shout box - nape ek? :)

kakchik@ella said...

Azila,

artis2 kita asal kahwin je mula la wat statement nk pkai tudung .. tgk apa jdi? Yg terbaru siap jd duta slimming, posing ala-ala duyung dn seksi. Ckp brkobar-kobar!

miya said...

hehh,,, ai like ur statement kak,, 'jangan pandang sebelah mata dgn org mcm ai ni..' hehe..

entri baru miyainsyira:
Allah SWT Maha Pemurah