Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Aku nak merajuk sepuluh hari !!


Iya betul ... Saya sayang awak dan AILEBIU smpai mati. Chewah .. ayat bkn main power. Hehe

Tapi kalo dah sokmo bizi, tak boleh ikut aku ke sana sini .. Aku nak merajuk sepuluh hari !! Ha3 ... padan muka, msti nnti rindu-rinduan kat i, kan. Hehe ..






p/s : fail la plan merajuk aku ni - we sit-sit and talk-talk then settled. padan muka aku. nak feeling2 cam muda dulu konon .. hehe ...















4 comments:

tajnur said...

Asslamualaikum
Tak apa, nak merajuk berapa hari pun. Janji, merajuk ada mrk yang kasih.

kakrose@kakyon said...

janganlah majuk2..meh sini, kekanda pujuk..hehe

kakchik@ella said...

Hai Taj,

mmg suka merajuk pd yg kasih .. mngada nak dipujuk sebenarnya. Hehe ..

Kekanda Yon,

dtg ari-ari tgk dinda pun dh bikin sejuk ati. Hehe ..

alinac lover said...

10 hari ek

10 jam pon belum tentu

hehhe