Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kerana Hanis Zalikha ..

Masa ke rmh Kak Nani utk meraikan harijadi Hanis Zalikha dn Alisya Sabtu lepas, sampai je rmh kat rmh dia Hanis yg sambut kitorg. Terpegun sekejap tgk dia. Seriously, she is preetier in person. Tinggi, kurus, kulit putih pink-pink and the most attractive part is she has a very beautiful long shining hair. Sampai pinggang weih rambut dia. I guess this is every girls dream, to have long beautiful hair. Yg bkn gegirl cam aku pun dok dreaming rambut camtu gak. Hehe ...


Lepas entry ni keluar, tetiba aku jadi 'information counter' utk Hanis. Ramai tnya tentang dia. Amboi .. amboi .. ramai betul peminat Hanis eh. Btl ke dia cantek ..  baik ke dia .. Yg komplen pasal aku tak bwk ke rmh dia pun ada. Apa la korang ni .. aku pun dijemput oleh Kak Nani, malu lah aku nak bawak 1 bas. Hehe ..


Dan tak lama lepas jumpa Hanis Zalikha, aku beli benda nih. 



Harap-harap masalah rambut ala-ala penyapu (pinjam kata-kata Hanis) boleh settle. Dan buat korang-korang yg bertanya tentang Hanis, ye dia baik, ye dia cantek. Nak jumpa dia eh? Boleh .. boleh .. bayar pengeras kat aku dulu. Ha3 ...


p/s : Hanis syg .. thnks for the 'greenlight'. Love u lah. Muah ...



17 comments:

nina syakina said...

hoho... bestnyer pergi birthday party... uhukk2

AngahSayang2314 said...

wah nie puji lebih ada apa2 ke kak oiii

[n a j e e b] said...

erk...cantek ke dia?
krm slm eh.....hihihi~!

kakchik@ella said...

nina, pegi party mmg best. Hehe ..

kakchik@ella said...

Angahsayang .. tak comission pun. ikhlas dari hati je. hehe ..

Kuman Chaos said...

birthday party.... nak kena nyanyi ka nih?
kuman "Culik Kanak-kanak.." Entry

kakchik@ella said...

najeeb .. kan akak dh ckp cantek. insyaAllah Hanis bca nnti. Hehe ..

:~:Budak Degil :~: said...

hamboih kak..
fofuler dah die skng ni since
ketemu same keknis 2 ye..huhu

ardinihumaira said...

teringin dni nak jumpa hanis tau ;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lelaki boleh guna ke kak... aaww

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh kakcik tukar syampoo ke?hehehe

azzey said...

kakchik@ella: mmg kawan dgn hanis tu ye? sy br je follow blog dia!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

macam dah baca semalam

Tomato Gurl's Life said...

wah hebat la akak..hanis pun kenal...ben pun kenal akak..blogger tip top semua tue..1 hari nanti akk pn akan jd cam diorg..amin...

kakchik@ella said...

Tomato. Amin.

kakchik@ella said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o. ,

boleh. pe salahnya.

Nur Ain bt. Amran said...

hehehe, akak tukar pakai dove ek? heee, boleh jd cantik mcm hanis tak?