Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bila tetiba jadi sengal ..

Ada masa-masanya susah sgt nak upload gambar dlm entry. That small round circle dok pusing-pusing non stop. Awat la dia jadi lagu tu?? Haiyoh .. Upload kat FB tak da masalah pulak. Taip entry no problem tapi tiba time nak upload gambar tetiba je 'jammed'. Eeee .. geram lah. Aku mlm-mlm camni je ada masa nak buat byk-byk entry .. upload gmbr .. set auto publish... And it's not the 1st time ok. Byk kali dah. Kdg-kdg tak leh save. Penat menaip, time nak save .. 'JAMMED'. Bengang, kan. 

Rasanya the problem come from 'blogger.com' cos kat FB tak da problem pun. Geram lah. Blog ni jgak jadi mangsa tmpat aku lepaskan geram eh. Hehe ..




5 comments:

cikgu isza said...

salam,
mmg kadangkala jadi macam tu.. jalan penyelesaian.. tutup blog dan cuba buka semula.. selalunya... ia ok balik..

kiterkitikitu said...

ngehhh ngeeehhhhh :))
dah biasa tuuuuu.. blogger java pun pandai pening heheee

alinac lover said...

a.a..mslh apa tah~ skit jiwa

kakchik@ella said...

alina@yong dn kiterkitikitu .. geram kan bila jadi camtu

kakchik@ella said...

cikgu isza ..

btl tu tpi frust bila tak leh save, yg i taip tu sia-sia je sudahnya.