Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bacalah dia ..

I have written about her before. I wrote it here. I want to share it with you people. Kenapa aku suka dia? Kerana tulisan-tulisan dia yang logik dn tentang kehidupan. Tak yah cakap byk. Baca sendiri. Yg ni. Dan kalau ada masa, selongkar blog dia. Baca juga yg lain-lain.



15 comments:

Tomato Gurl's Life said...

nk pergi tgk jgk la..sbb akak pomote..hihi

alinac lover said...

da baca da..hehe

baca dia tulis..penat baca gak ni..

rindu yong ey~

yong pon ingat akak juga aww~

sengal ke aku? said...

dah baca dah blog dia..
terkesima kejap, kagum dgn dia..

kakchik@ella said...

tomato .. good girl. hehe ..

kakchik@ella said...

yong .. tulisan2 dia byk yg brmakna dn blh diguna dlm kehidupan. bila la yong nk turun kl eh?

kakchik@ella said...

sengal ke aku .. brmakna, kan tulisan tu? gunakan dlm kehidupan ye dik.

ardinihumaira said...

dni nak g baca sekarang:)

[n a j e e b] said...

cool...simple n cool..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tetiba aje aku setuju dengan akak

kakchik@ella said...

najeeb .. ada masanya dia tak cool. berkobar2 bdak ni. dia student UIA.

kakchik@ella said...

b.r.u.t.a.s.o.l.o,

u better brsetuju. hehe ..

Para Jamaludin said...

ok, saya dah segan sekarang.
(badan terus mengecil mcm udang kena bakar)

miawww~

kakchik@ella said...

para .. udang kena bakar bunyi mengiau ke?

theblabber. said...

dah baca

Para Jamaludin said...

haah.
sebab tak pernah pulak dengar udang ngembek. kalau tak dh bunyi dah