Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Careful Ladies ..


Kalo try baju tu extra careful la ye. Kalo boleh buang dulu lisptick merah menyala tu. Mana lah tau .. kot-kot terkena sikit .. terus kena beli eventhough saiznya entah-entah sampai nak bernafas pun separuh mati. Hehe .. 

So ... Careful Ladies.







7 comments:

NURULekmiRabat said...

wa..x penah jumpa lak mark ni..katna ni?

diana said...

eh..saye pun tak pernah tengok tanda amaran ni..
kat mana ye,..
tapi kalau tak de tanda amaran pun kita kena hati2 la..
bukan kita dah bayar pun..'kan??

alinac lover said...

wah..klo silap saiz naya.huhu

**Sy!eRA_N** said...

erk..bahaya tol..x pasal2 je kna beli...better carefull...huhu

Ena Qalinsya said...

amboiii..smp camtu skali ek..
tu mesti tempat mahal tu kan huhuhu

kakchik@ella said...

Aku tgh try baju pn trkezut tgk notis tu. sempat lah snap pakai hfon utk share dgn korang kt sni.

agaknya kita kuar je dr Fitting room terus Sales Assistant dia belek baju tu kot? Ha3 ..

neni izazi said...

kalau baju tu stakat rm20,30 xpe la lg..buatnya harga beratus, pastu xkena saiz plk tu..buat naya jer...