Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

1 hour non-stop dan esok hari ..

Pukul 10.30 tadi baru balik dari aerobik. Hari ni 'coach' buat 'Mess aerobik' - 1 hour non-stop ok ... Kalo kata tak penat tipu la kan. Agaknya geng-geng aku mesti dah dibuai mimpi ke mana-mana ... Aku? Lepas mandi dan solat isyak .. aku masuk dapur balik .. masak-masak sikit. Pastu mengadap blog. Jap-jap lagi aku tidur lah. Org lain penat, aku pulak makin fresh. 'Spesis batman' kot aku ni. Aktif malam-malam. Hehe ..

Yeay .. Yeay .. Esok cuti. Eh .. silap. Korang yg cuti, aku keja. Ter 'feeling' cuti la pulak .. Ha3 ... Pas keja nak gi wedding. Pastu nak gi rmh Kak Nani. Ada sesuatu di sana petang esok. Nak tau apa?? Nanti-nanti lah aku cerita. Hehe ..

Ahad pagi aerobik lagi. Petang pulak nak jumpa kwn kat KL Sentral. Malam-malam je la kalau dapat rehat pun. Walau penat aku tetap bersemangat. I'm enjoying life lah .. with all 'gifts' given by God to me. Syukur Alhamdulillah. Semoga hidup kita terus dirahmati Allah S.W.T. Amin.


p/s : Selamat berhujung minggu kawan-kawan.
















2 comments:

alinac lover said...

yong pon nk rehat la esok..hehe

hari2 rehat..sykur dgn apa yg ada skg..yong pon hepi~

kakchik@ella said...

Alhamdulillah yong ..