Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tiap-tiap pagi ..



Tiap-tiap pagi Isnin-Sabtu kena buat benda ni:-

1) 6.30 pagi - solat, iron baju, masak (ikut mood. Hehe ..), layan buletin pagi, kdg2 blogwalking
2) 7.30 mandi - bersiap :- layan dia ni,  mekap sikit-sikit ala-ala clown. Hehe ..
3) 8.20 pagi - stat Mr. SUV .. kiri kanan sume clear. Org dah mula keja aku baru start enjin keta. 
4) 9.00 pagi - sampai ofis :- Bukak pintu bilik boss .. on aircond. Nescafe O 1 mug. Wajib ok. Hehe ..

Pastu ? pastu ? Apa lagi pastu?
Pastu wat keja la .. apa lagi? Ha3 .. Yg suri-suri tu .. tak yah keja, mesti best dok rmh, kan. Bila nak merasa camni eh? Tapi En. Somi ckp 'U baik pegi keja la yang. Duk rmh kang u boring .. merayap je keja u'. Dia takmo aku sopink la tu. Hehe ..



4 comments:

talkwithmykeyboard said...

smpt lg yer BW pg2 g2...
hihi..=)

AngahSayang2314 said...

kak cik biasa la kalau lelaki kan tak bole kalau kita nak berjimba2 kat hypermarket ke??? supermarket ke?? kan???/

kakchik@ella said...

dia takut kita sign kedit kad dia Angah .. ha3 ...

kakchik@ella said...

talkwithmykeyboard ..

pjgnya nak sebut ye .. hehe. Sempat dik. antara 7.10-7.30 pagi.

Waktu cuti solat dari 6.45 pagi dh boleh BW. Hehe ..