Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Suka-suka aku je nak tulis ..

Rajin berkarya?
Wah .. blog ko happening .. rajin ko eh.


SMS dari 2 org 'old fren' bila diaorg jumpa blog aku. Aku suka-suka beb. Tulis .. tulis .. tulis lagi. Sebab minat kot? Ye la tu.. minat. If not .. aku tenung je blog tu, kan.

Masa menulis, aku nampak diri aku .. tak nampak org lain. Aku tak fikir pun apa org nak baca. Aku 'selfish' .. aku syok sndiri. Aku nak jadi diri sendiri. Aku bkn jenis yg suka nak 'impress' org ... nak tarik perhatian org. Kalo ada yg tertarik .. nasib org-org tu la, kan. Hehe .. 'Trafik' tu menda apa pun baru skrg aku tau. Lembap giler aku, kan. Yg aku excited nak tau ialah 'trafik' esok pagi time aku kuar gi keja. Tu je. Hehe ..

Aku biasa-biasa. Walaupun kwn-kwn anak aku suka tanya 'Tu mak kau ke? Apasal mak kau lain ..?' Aku tetap anggap aku biasa-biasa. Biarlah bdk-bdk tu nak anggap aku lain dari yg lain ... ADA AKU KESAH?


So fren .. aku tulis saja-saja ok. Tak da niat lain. Sapa-sapa yg ada niat lain tu .. All the best ok. Asalkan niat kita baik, InsyaAllah laluan kita akan dipermudahkan. Amin.




p/s : Walaupun saja-saja .. aku dpt ramai kwn baru. Yg tu paling best. Hehe ..












5 comments:

AngahSayang2314 said...

kak cik yg penting kita mesti enjoy hehehe

kakchik@ella said...

yup. enjoy + hepi.

kakyon said...

tu yg bes..jadi diri sendiri.tak perlu ikut cara orang lain..

kakchik@ella said...

btl kak. Tapi ela tak 'against' org yg kejar trafik. Doakan diaorg brjaya lg ada. Lain org lain tujuan berblogging. Kan kak ..

miszjue said...

betol2..bila blogging ni ramai kawan2 seronok...hehe...berebut nak kejar trafik..hehe..

pape pun..nice to meet u kak ella.(wlpn jupe kat blog aje)..hehe

^_^