Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Collections ..

Other than benda ni, aku suka kumpul keychain and fridge magnet.  Tak tau nape. Penuh la 1 balang kaca kat rumah. Hehe .. 


So korang .. kalo agak-agak nak beli souvenir utk aku, tak yah susah pk ye. Beli je 2 benda ni. Senang kan aku ni .. tak demand. Hehe ..






8 comments:

Kuman Chaos said...

dulu kumpul gak keychain.. tapi tak dah sekarang.. concenrate on shotglass jer.. org rumah lak fridge magent gak,.
kuman "tak bahagia.." Entry

SURIA AMANDA said...

wit wit...Lisa pun suka kumpul benda2 nih sumer..cuma lom la sebanyak nih....

diana said...

dah boleh buat pameran ni..

echah mashuri said...

dr srwk ade.,lngkawi ade...kelantan ade x kakchik?hehhe

kakchik@ella said...

Ha3 ... echah, nak kelantan punya boleh? yg jauh ada, negeri sendiri pulak yg takda. hehe ..

Suria Amanda ..

lama2 byk la tu ..

alinac lover said...

hehe

besh tu~

neni izazi said...

dulu minat jgk kumpul keychain ni tp skrg bila dh nak berkeluarga ni, minta kumpul fridge magnet plk...best jgk.

mellow said...

banyak gila . haha