Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.

Chewah .. chewah .. dah mcm Sales Assistant kat Butik 5 star pulak. Tiap kali nak keluar masuk dia bukakkan pintu tuk kita sambil ckp 'Terima Kasih. Sila Datang Lagi'. Or dlm bahasa omputehnya, 'Thank you. Please come again'.

But this is not about them. This is for my lovely loyal readers + new readers too. Lately, ramai tetamu baru dtg. Ada 2 main reason. 1st bcos si cantek manis Hanis Zalikha link aku kat blog dia on Sunday, 2nd bcos En. Ben highlight my Blog kat sini. Tqvm Hanis. Only on Wednesday i manage to thank you for your effort. So inpolite, kan. Nat wat camna .. 'Auntie comel' bz sgt-sgt smpai trlupa. Sorry darling. Hehe ..


Ok .. back to the n3. Dgn lemah lembut dan sopan santunnya saya ucapkan .. 'Terima Kasih. Sila Datang Lagi'. Chewah .. Punya la sopan. Sok-sok 7 star butik offer i jadi jaga pintu butik dia. Ha3 ..


And b4 you leave this page, please divert your finger to this entry. Hehe ..








5 comments:

AngahSayang2314 said...

kak cikk angah tak sombong pon cuma semalam cibuk sikit hehehe

AiDa AzRyN said...

Akakkk~ aida datang ni~ *tetiba~ haha~ XD

kakchik@ella said...

Aida gugurl .. cepat turun KL, boleh kita jmpa

kakchik@ella said...

Angah sayang ...

bz eh? take care eh dik.

azzey said...

kakchik@ella: mmg dh every day datang....