Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Yg no. 1 sudah ku miliki ..

Every Monday is a good day for me. Alhamdulillah .. Semoga perjalanan minggu ini dipermudahkan Allah S.W.T. dan 'good day' itu boleh 'maintain' hingga ke Sunday. Ha3 ..

Mlm ni nak pegi sini. Sudah berjanji di sini tetapi minggu lepas kecundang lagi. I was so busy ... terkehel sana .. terkehel sini. Minggu ni nak jln lurus dan cantek ala-ala peragawati .. tak nak la terkehel-kehel lagi. Hehe ..


Anyway, yg no. 1 sudah ku miliki. Hehe ..



3 comments:

eliyaezlinalias said...

isk! cam bes jek aktiviti tersebut itu...
nak join sekaki bley?

Kuman Chaos said...

ala-ala peragawati so catwalk nak kena maintain la ni ek kak.. ehehe
kuman "Raba-raba..." Entry

kak ina kl said...

tentu gembira rasa hati dapat apa yang di ingini kan