Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Yg no. 2 dah dapat ..

Permulaan yg baik utk minggu ini. Dalam entry list things to be done yg aku buat semlm, no. 2 tu dh settle. Ringan sikit kepala .. ceria sikit aku rasa. Hehe ..

Asalnya nak beli 1 item je.
Bila dah smpai counter, lain jadinya
Semlm habis 300, ari ni terbang lagi 600 ..
Gaji belum dapat tu. Hehe ..

Dah abis terapi poket, makan la .. apa lagi
Dah bosan makan nasi .. Pizza Hut aku carik. Hehe ...

p/s :- Selasa nak ke Pasar Tani Jln Duta. Nak sopink barang-barang dlm peti es 'shj'. 'Shj ye?' Bak kata teman baikku 'Kalo dh kaki sopink, kat kedai runcit pun duit Ela boleh habis! Hehe ..






4 comments:

bspotgurl said...

haii kak chik, shopping sakan nampak..:)

alinac lover said...

a.a kak..kalo da nama kaki shopping tu..

apa2 kedai pon nmpk menarik..huhu


suma nk bli.. :)

kakchik@ella said...

bspotgurl .. mmg hantu pun. 'Hantu shopping!! Hehe ..

alina @ yong ..

betul sgt2. huhu

Anonymous said...

haa boleh mintak tlg ni tolong sikit je....