Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Cinta aku bukan atas kertas ..

Ramai suka letak gmbar 'anja, ayang, b, dear, darling' dlm dompet. Ada jugak yg suka tampal-tampal kat dinding partition opis (terutama pompuan)


Aku?? Oh no. Sumpah tak da gambar 'darling' dlm purse. Sumpah tak tampal gambar 'darling'  kat dinding partition. Mungkin ada yg ckp .. Eleh .. nak sorok laki konon, mcm hensem sgt. Off course tak hensem mcm 'Richard Gere' dlm 'Pretty Woman' but it's ok .. asalkan we hepi together cukup. Hensem atau tidak belakang kira. Yg penting dia boleh handle kepala aku yg sokmo tak betul ni. Hehe ..

Baru-baru ni ada yg dtg ke meja aku. Soalan biasa - Yg mana satu hsband awak? Tak kira sape yg brtanya .. jawapan aku tetap sama. "CINTA AKU BUKAN ATAS KERTAS .. TAPI DALAM HATI". 

So .. tak yah la ko belek kertas-kertas kat prtition aku tu. Smpai esok atau lusa pun ko tetap takkan jumpa. Ha3 ...




p/s : sib baik hati tdk 'transparent' dan tak boleh ditembusi. Hehe ..






3 comments:

:~:Budak Degil :~: said...

sorok hubby kat umah ye kak..
msti ensem ala2 brad pitt gituh!..huhu

cik abg kite cam salman khan..ahaha...

kakchik@ella said...

tak hensem ein, tapi atinya sgt baik. hehe ..

b a m b a m ' s said...

low profile sudah lak kak non ek.. :)