Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

No more pending-pending ... Pening!!

So many things pending pending. Result = pening!!

This week everything must clear.
  • I must get my new handphone this week.
  • I must get my SKII Essence this week. 
  • I must get my Insurance Agent to collect my insurance premium this week. 
  • I must attend training 3 x a week this week.
Pastu baru kepala aku clear, jiwa pun stop merana sementara. Chewah .. boleh pulak guna 'sementara' ye. 

Stress oooo. Ada duit pun tak guna kalo tak da masa. Yg paling berat tapi paling best last week was managed to closed deal about buying another property. Lega gila aku. Bila things dah 90% dlm genggaman .. boleh la berangan. Hehe .. Semlm lalu kat area tu, pandang kanan nmpak lot yg adik aku beli. Entah bila la banglo ko nak siap dik. Duit dah bayar tapi projek dok pending lagi. Silap2 aku punya siap dulu. Hehe .. Adik aku ni very low profile, naik keta nasional tapi husband kaya dan ada aset juta-juta di Switzerland. Org buat charity part time, dia buat full time. Oooopss .. cukup. Tak leh lebih-lebih. Hehe ..

Look forward la this week .. nak clearkan jiwa yg merana agar pasni boleh ber riang ria. Hehe ...









4 comments:

Nur Azila Ismail said...

smoge berjaya dapat sume tu :)

kakchik@ella said...

Azila .. yg no. 2 tu dh dapat tadi. hehe ..

alinac lover said...

new handphone??

nk pakai hp apa plak kak??

kakchik@ella said...

tgh pk la ni yong. Any suggestion?