Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bila sume nak jadi hero

Dah jadi trend la kat tempat aku ni. Bila meletup je satu-satu isu, sume berebut nak jadi hero. Masing-masing nak tunjuk pandai .. masing-masing nak nama. Kecoh betul. Termasuk la Ayah Pin  ni. Menyampah aku .. mentang-mentang hero tu watak utama. Biasanya hero mesti yg muda, macho, hensem smpai hati kita tgk pun cair .. tapi kat sini tak .. heronya tua, kedut juta-juta, kalo ckp mesti nak kuat je sbb sume ada 'sound trouble' .. dan dah tentu takkan bisa mncairkan hati org-org lain yg melihatnya.


Watak supporting tak da org nak. Bagi kat aku je lah camtu. Ha3 ..











4 comments:

AngahSayang2314 said...

kak cik angah bukan merajuk,bukan tak nak singgah tapi tenet nie sengal sikit minggu nie aduhhhhh tak pe kan tak mara kan???

Nur Azila Ismail said...

kat tempat kerja ke kak ? hehe

kakchik@ella said...

Angah syg ..

tak marah. tp jgn lma2 tau .. nnti kakchik rindu kt komen2 angah. Hehe ..

kakchik@ella said...

Azila ..

Yup. Kisah2 di tmpt keja nih.