Monday blues...

Monday, October 25, 2010

Wake up in the morning, kepala ting .. tong sikit lah .. rasa nak sambung tidur. Tapi aku kuat semangat weih. Bangun mcm biasa pastu siap-siap jumpa Tuan Doktor dulu. The journey was good tapi smpai je Jln Kuching ? Alahai .. boring aku. Pas dah satisfied with the health condition, baru gi keja. Seharian lah rasa sebal .. sbb kepala ting .. tong .. kot? Hehe ..

Ni mlm. Dah siap-siap nak ke sini.
My handsome boy terus sound ..
Mama nak gi aerobik ke mana nih? Lawa sgt ??
Pdhal bedak pun aku tak pakai .. hehe ..

Dah habis aerobik, kita check Body Fat .. 
The class was good and enjoysss ..
30 minutes aerobic step, 15 minutes Latin, 15 minutes Yoga
Yoga betul-betul segarkan minda aku yg tgh serabut
No wonder certain people loves Yoga so much

Masa utk zzz ..
Serabai kan aku? Hehe ..



p/s : telefon canggih tak da makna kalo tak tau guna. Punya la blurr gambar!! Haha ..

You Might Also Like

9 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail