Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Biar ku peram ..

Ada 34 Fren request kat Fesbuk aku. Kalo aku reject .. sat ni dia dtg balik. Kalo aku accept ?? Perlu ke aku accept ? I donno u. Sat ni dia tanya lak .. Can we become fren ? Then we can know each other.


Fren yg ada pun kdg-kdg tak terlayan. Nak tambah lagi? Hehe ..


'Biar ku peram' - dok la kat situ sampai .. kot la esok-esok aku berubah ati. Hehe ..




p/s : For my readers yes. Aku bukak pintu. Hehe ..



8 comments:

makdara TERdiva said...

salam kakchik!

MDT pun penah ade pengalaman cenggini..
skrg yg dlm list MDT cuma kawan2 sekolah lama, kawan2 blog yg lain MDT delete..& yg x berkenaan & yg tak berkenan, MDT block terus..haha! kejam kan...

diana said...

saye pun macam tu jugak la..
tak kenal pun ..
macam mana nak accept?
yang kenal pun kita tak layan sangat..

kakchik@ella said...

MDT ...

kalo dh trpaksa berlaku kejam .. nak wat camna,kan?

kakchik@ella said...

diana ..

btl sgt2 tu.

theblabber. said...

oh..akak lebih saya sorang. saya ada 33 orang je. *sob sob*

haha

kakyin said...

tu lah pasal..akak ni jarang bukak FB.ku peram jugak.kut esok2 teragak nak bukak kak bukak..heheh

kakchik@ella said...

theblabber .. that's show akak lgi glamer dari kau. ha3 ..

kakchik@ella said...

kekanda ..

dinda pun dh kurang disitu .. lbh disini. hehe ..