Monday, June 27, 2011

Julai datang.

Julai datang .. Julai datang. Kita suka Julai datang. Julai paling istimewa dalam hidup kita selain bulan-bulan ni. Julai paling dinanti sebab ini. Bersusun aktiviti Julai ni, semuanya melibatkan yang tersayang dan kesayangan. Ada dua BBQ dinner, 1 Famili kenduri dan mungkin juga bakal terbang tinggi-tinggi lagi. Insyallah. Hmmm .. Moga segala yang dirancang berjalan mengikut jadual.

11 comments:

Aku Ibu Muda said...

kc...spa kita....bulan julai jugak ke? hihii

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak chik..pelbagai agenda k.chik dlm bulan julai yer...nk ikotttttt!hihi

Tina Othman said...

wah, penuhnya program tapi yang penting kc punya bornday on july kan hehe

My Little Diary said...

yeayy...
bulan july bersamaan bulan syaaban...
masa utk ganti puasa bagi yg blum buat lagi..hehe
saya lah tu...

Daddy Ziyyad said...

Saya nak ucap happy birthday in advance..ekekeke..3rd July pun dah hampir kan. :)

alinac lover said...

BESDAY KAK CHIK NNTI KAN~

azu said...

ha, julai memang terbaikkkk!nak celebrate befday sama2 ngn dak kecik Aijaz..:)

sarah-najwan said...

ambo xsuka julai..bulan kebizian terlampau..bulan byk date due..bulan byk balik lambat..xsukerrrr...

kontra dgn KCE dih..hehee

risa said...

Julai takde aktiviti ape2 lah kakak..hehehe enjoy ur July month!
bestnye nak terbang lagik..nak ikut boleh?

munna said...

bulan julai ni...byk cousin yg mendirikan rumahtangga....

Mama Likha said...

ye ke.. bestnye kan kc.. time nilah nak mrapatkan silaturrahim lagi kan...