Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jom ikut Upin dan Ipin



Jom jadi Sahabat Selamanya macam lagu Upin dan Ipin nyanyian Padi ni. Jom .. Jom. Offer ni untuk those yang ikhlas nak berkawan je yer. Yang agak-agak ada Udang Sebalik Mee i takmo. Takut ... Hihi.

Tak kesah la kalo kita tak sama. Bak kata lagu ni .. Kita berbeda untuk saling mengisi segala kekurangan kita. For me, kan .. Layan lagu budak kecik camni lagi best dari layan lagu sedih pilu putus cinta jiwang mendayu. Huhu.


Nota diri :- Jgn lupa mintak autograf Subcontractors 'Bukit Meow' on Monday.

6 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

cik ina nak kawan ngan kak chik . Jangan reject ye. he he.selamat berhujung minggu.

Peri PiA said...

sahabat selama nya :)

syrupmasin said...

best dengar lgu nih :)

diana said...

kalau kita yang ada udang di sebalik mee pun kita terima jugak sebab apa lah yang nak diambik dari kita..
heheh...insan yang tak punya apa2..:p

Ibu Darwisy said...

shuke sgt kawan ngan kak chik..

Aku Ibu Muda said...

kakak auni punya peberet...hihi