Mekaseh Atiq

Friday, June 24, 2011

Walau jauh terbang beribu batu menjadi tetamu Allah SWT,  tetap dia ingat kepada Kakak "maya" dia ni. Mekaseh Atiq sebab tetap ingat pada KC. 

Atiq ingat kat ai tau .. Once dia 'touch down' from the flight, dia terus SMS ai bagitau on the way home. So sweetttt .. Itu lah seronoknya berblogging ni, kan. Boleh dapat ramai 'adik maya'. Seronok dengar pengalaman Atiq dalam mengerjakan ibadah Umrah. Sib baik tak terkawin dengan Mamat Arab eh. Hihihi.

By the way Atiq, All The Best for next week. Go as far as you can, dear. Menuntut ilmu, tiada had dan batasannya. Selagi terdaya .. teruskan. 

This is from Atiq. Thanks so much, Atiq. 
Tak puas jumpa Atiq hari tu. Sekejap sangat.

Taken from Atiq's blog ~ photo taken during one of our dating & eating.
Muka ai sememeh weih. Masa ni baru balik kerja, terus singgah Mamak's shop to have dinner with Atiq.

You Might Also Like

6 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail