Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bukan 'One Way Traffic'

Orang selalu cakap ~ Memberi dan menerima .. tapi kalau asyik memberi tanpa menerima, camna? Bakal penat dan sengsara jugak akhirnya, kan? Sebuah hubungan bukan 'one way traffic' tapi haruslah dua hala. Baru adil dan saksama.

20 comments:

Isteri Encek Bard said...

betul tu kakcik, dimana keadilan untuk yang memberi sahaja

Aku Ibu Muda said...

yup, totally agree :)

BEN ASHAARI said...

nak tuju lagu.. boleh ?

kakchik@ella said...

Nak tuju lagu One Waty Ticket ke Ben?? hihi.

puanbee said...

betul kak chik , sokonnnnggggg

My Little Diary said...

ye betul KC@E
give and take...huhu

YanaMIB said...

mcm tu juga dgn blog..xbley one way traffic =)

Mummy Yani said...

setuju sgt2 KC

Amy Syaquena said...

setuju sangat dengan akak..


p/s: maaf sejak kebelakangan nie agak busy sangat sampaikan nak bw pun terhad.entri semua autopublish.insyaallah nt kalau dah free amy akan terjah sini balik dan baca entri yang dah lepas huhuhu.. take care kak

Daddy Ziyyad said...

Give & Take kan....

Barulah seimbang

emeera asnary said...

tapi bila two way dah smpai tahap highway yg bersimpang siur, grrr~ takot...

btw, saya follow anda ! =)

kella said...

betul tu! kita sokong! setuju sangat...

risa said...

tulah selalu ada omputeh cakap kena give and take kan kak..
kengkadang letih tau kak..kite asik memberi jer..tapi nak menerima tu susah betul..takpelah kak..semoga suatu hari nanti usaha saye berbaloi jugak...thanks kakak!!

efa said...

yes setuju ngn akak

cik bahulu oren said...

agree dgn akk :)

aizamia3 said...

takpelah.. dalam memberi tu biarlah ikhlas.. lambat-laun pasti ganjaran yang besar menanti.. ;) tapi kalau kita je dok buat tapi yang sebelah sana takde pape pun tak boleh jugak.. kenalah saling membantu..

makdara TERdiva said...

dah penah rasa mcm ni..at last saya surrender..tsk!

diana said...

penat la macam tu..
cer hargai orang sikit..
baru la orang hargai kita..

Ct Arina said...

setuju! ;P

Syaza Zul said...

Betuuuuulllll ! :)