Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Gi belajar lagi lah ..

Ni entry org geram .. ni entry org marah. Kalau agak-agak tak suka dengar org marah, sila pangkah dan tutup saya dengan segera cos i can be very very bad when i'm angry. Even me myself hate myself when i'm angry. 

I have given you the documents many many days ago. Once i came back from my holiday, nothing have been done. Zero. I thought you have studied the documentation required but sadly .. NOTHING. U turned back the documents to me. Sistem apa kau pakai?? Dok bising sana sini cakap orang lain tak da sistem  .. walhal  kau sendiri yg "unorganised". Bangga sangat la konon dgn department sendiri but u end up turn to me. Koyak je la Department organisation chart tu. Or i think you yourself need to do some refreshment study .. so that you know your role and duty and learn to be more organise. No last minute and be more systematic. Then only i can give u some respect.

16 comments:

risa said...

kakchik marah eh...takut nak tegur ni..kan kan kan sape buat kakak cantik saye marah nih...

mizzkechique said...

kak..sabar, klu mrh2 ilang comel tu kang...

makdara TERdiva said...

eh! x jadi nak komen nnti KC marah.. :D

qemaishak said...

sabar ye kakchik..

MamaEma said...

sabar kak... jangan marah di hari jumaat erkh.

kalau terkena kat ema, ema akan marah jugak ni...

alinac lover said...

ok.nampak sgt da mrh ni

Isteri Encek Bard said...

sabar yer kakcik yang cantik... sayam kakcik

diana said...

takut bila kakchik marah:p

Farah Shamsudin said...

sabar ye kc..

YanaMIB said...

klu manager sy jmpe staff gini dia mrh, bebel² je..manager sy laki..tp bab keje mmg strict sgt..bebelan bkn sbb benci..tp utk educate..my point is, bebel sama dia kakchik! miahaha~ peace! v(^__^)

DaddyDian said...

kakchik... kalo marah tu lepaskan jek... lepaskan kt blog adalah jalan yg terbaik.. hehe :)

Anonymous said...

suroh je dia pergi management course supaya dia tau apa yg dia buat tu betul atau tidak. kalau x berubah jugak memang dia bebal.

Cik Jari Tembam said...

hehe jgn marah2 ok, tp mmg geram bile mcmtu, kalau saya pun saya naik angin :D

Miza Yusof said...

bestnya. meriah :)

salam kak chik. sorry lama tak singgah sini. susah nak online skrang ni. miza kat KL. baru start keje sini. rindu kc juga :) insyaAllah nanti kita jumpa. KC pun KL jugak kan ?

Cik Ina Do do Cheng said...

kak chik marah jangan tak marah. dah lepas kat blog baru legakan. biasalah tu kalau membabitkan benda dokumen ni tak boleh kalau tak wat kita marah.

Ct Arina said...

siyesly kc, u sounds so angry. hope kc byk sabar. nnt x cun! ehe^^