Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Selamat tiba dan gembira

Yeay!!!! Dah sampai. Safely landed on time. Syabas Malaysia Airlines. Terasa sungguh patriotik bila dapat terbang bersama MAS. Suka dan suka dan suka sebab walau jauh di tempat orang tetapi bak kata mama seperti berada di tanahair sendiri.

Makanan yg enak & mengenyangkan 

Ada aiskrim jugak sebab penerbangan sempena Cuti Sekolah.
Mak-mak mcm ai pun dpt tempias. Suka!!

Dan ber double triple sukanya sebab ditemani oleh perempuan-perempuan cantek ini. Kakak cantek, Yanti@Pinky, Dr. Rozzana dan mama. Happening habis kitorang sampai malam semalam tidur kami hanya pada jam 3 pagi sebab terlalu banyak cerita dan ketawa bersama-sama. Sib baik pagi ni tak da yang 'ting tong' kepala. Hihi.

Esok bakal berjalan jauh lagi. Meredah highway selama 3 jam dan bakal tinggal di sana selama dua malam. Aktiviti makan-makan, jalan-jalan dan cuci dompet sampai pokai bakal berlanjutan. Baru sehari di sini udah hampir 'muflis'. Camna nih??? Hihi.




20 comments:

diana said...

amboi..
best2nya berjalan2 sampai ke awan biru..:)

alexa yussida said...

amboiii sakan ye kak...yus nak ole2:P

take care akk kat sana..take a lot of piccas n share with us later oki:) mmuah!!!

Aida Azryn said...

wah! bestnye. take care kak! :)

Cikgu Nurin said...

g mana KC?

Farah Shamsudin said...

bestnya berjalan2..:)

::blog anak jawer:: said...

wah..best nye berjalan...sedap gak makanan ats kapal ni...hehe

-Yok mampir diluk = menangis dalam panggung sebab tengok nurkasih...

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

selamat bercuti & selamat bersoping..

risa said...

selamat menyelamatkan dompet ye kakak!! jangan lupakan kami tau!

cik panadol said...

seronoknye KC...enjoy urself n take care ye...
kim salam kt kakak pinky tu!

Piasara said...

"selamat bershopping giler2 kc...jgn lupa kawan2 kat sini yer.."

qemaishak said...

wah kakchik pergi jalan2..best..best..
semoga happy2 ye..

sarah-najwan said...

selamat mengempiskan dompet KCE..buat blik ole2 tu nati dehhh..

munna said...

bestnya kc.... dah kempis ke purse kc...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jln sakan...adik punya cenderahati ada tak sis?

Mommy Razim said...

ish tak aci….
nak jugak eskrem…
magnum u!!
woo… bestnye

mr.curly said...

enjoy!!!..moge slamat pegi n balik KC..

Isteri Encek Bard said...

bestmnyer KC... selamat perjalanan kc disana hendaknya

Ct Arina said...

have a great trip kc! jgn lupe ole2 taw! hihi ^_^

alinac lover said...

banyak ek makanan ~suka

kakyon said...

bagaimana makanannya buk..enak ngak?heheh