Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Makan Nasi Daun Pisang

Biarkan gambar bersuara akan kelazatannya.





Ai yang sokmo bersemangat bab makan. Korang kalo wat makan-makan jangan lupa ai tau. Sah-sah ai akan vrommmm lelaju. Hihi.

17 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

terhinginnnnnnnnnnnnnnnn :)

cucu umie said...

sedap sgt..teringin nak makan malam2 mcm nie..arghhhhhhh

Bulan said...

arghh.akak! tgh lapar nie =p

Mejuez said...

sumpah aku dah terliur!

Mejuez said...

http://www.mejuez.com/2011/06/shaman-is-hacker.html

Ibu Darwisy said...

kak chik..pic kat 2nd last tu ape bendenyer? asam ker?

EZAN IDMA said...

ape yg kat tapak tgn tu sis?

kakchik@ella said...

@Ibu Darwisy & Ezan, jintan manis dan beras yg digoreng kering dgn gula. lepas mkn kari, kunyah la 'dia' ni. sedaps.

Siti Nadzirah Zakariah said...

nasi daun pisang? cuma tahu nasi lemak bungkus daun pisang je..:)

Peri PiA said...

sumper yummy

kat tapak tgn tu jintan kan?lps mkn byk rempah elok mkn tu hehe

Mama Likha said...

kc bila lah dpt jumpa ni kan :C

eelobor said...

di KB saya suka makan nasi daun pisang meena curry, best woooooo

risa said...

ish ish ish speechless lah kakak!!

ayu jamal said...

sotong goreng..hmm yummy

sarah-najwan said...

ambo penah mkn masa skol buat theme mkanan india..ginilah makanannya..hehee

tapi xle lawe makke nge budu la..sedak sengoti..hehee

RaNiA said...

salam kc..sotong tue nampak sedap...

eiela said...

hmm godaan makanan rupanya kat sini.. papadom tuh nampak sedap.