Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Entry Ketinggalan~Bandung 2011

Hihihi .. Boleh lak tertinggal ye, ingatkan habis dah. Haih .. dok belek-belek kamera ada lagi yg belum dikongsi dgn kawan-kawan ai kat sini.


Kalo ke Bandung, jangan lupa borong Jeans kat Toko Tiga macam dorang ni eh. Ai tak beli. Hihi.





Jangan lupa ke Cilaki utk seafood sedap camni.

Saat-saat hampir muflis ... kredit kad la penyelamat kami. Yanti dgn urusan 'money matters' nya. Sempat pose lagi ye Yanti. Hihi.


31 Mei, KLIA ~ Di 'escort' Pegawai Tinggi MAS ke pintu pesawat. AILEBIU Kak Siti. Dont stress-stress with your new task, ok. Only talented and trusted selected. Ecece .. berfalsafah lak ai utk u, kak. Hihi.

9 comments:

eliyaezlinalias said...

sedap nyer sotong tuuuuuuuuu!

Bella One ♥ said...

lapar pulak rasenye. hehe =)

EZAN IDMA said...

teringin nak ke bandungg

Tina Othman said...

murah ke levis kat sana??

RynaHakimi said...

Walawehhhh..sedapnya sotong tu kak..meleleh saliva ku..hehehe =D

Ct Arina said...

sotong tu menyelerakannnnnn >_<

ShErA said...

toko tiga tu tempat wajib pegi kak.. srnk shopping jeans kat situ...

norh said...

kena start menabung ni.. :P

puanbee said...

hehe ingatkan dah habis tp ade lagi kak chik wat lawak kiki nk sotong tu .. sedap sungguh nampaknye..

aktiviti kelab kita yg pertama ni kak chik jom join

http://puanbee.com/aktiviti-kelab-ksrs-pertama/