Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kacang Anugerah

Sapa suka makan kacang? Ce angkat tangan cepat!! Hihihi .. mcm la boleh nampak, kan. Eh .. kalo korang suka makan kacang, kita geng. Meh .. meh .. Give me 5 cepat*Pap*tampo skrin je la*Hihi. Jgn tampo kuat sgt tau. Rosak kang ai tak tau .. Hihi. By the way, aktiviti makan kacang memang mengasyikkan dan stress release. Tau-tau dah habis separuh bekas. 

Nama dia 'Anugerah ~ Kacang Bandung', beli kat Bandung aritu. Nanti kalo sesapa gi Kartika Sari, Bandung, tolong belikan ai kacang ni eh. Nanti ai pay u. Tapi kan ... kalo u ols nak bagi ai kacang ni as a 'souvenir' pe salahnya. Ai rela. Hihi.

11 comments:

logorithm said...

Best kan kita tak alah ngan kacang? Bagi yang alah ngan kacang, boleh membunuh kalau termakan ooo...

risa said...

nak jugakkk!! saye tak bape minat tapi kalo dah takde benda nak kunyah layan jugak neh

nazirah said...

hahaha unik la nama kacang ni kak.. tapi kan cci tak makan kacang.. satu jenis kacang pun cci tak makan . sbb nanti lepas makan muntah eee tak dap hehe sori.. tp mmg cci tak suke ;)

Ujang9897 said...

lyn tgk tv makan kacang paling best..=)

Ardini Humaira said...

dni alah dengan kacang. tapi degil.. makan jugak hehe

EZAN IDMA said...

cam bes je / hehe

Peri PiA said...

Huaa,nak nguyah gak

alinac lover said...

sedap ye kak..nakkk

ShErA said...

nmpk sedap tu kak... lama dah shera tak makan kacang...

Mama Kembar 3 said...

suka mkn kadang gak, high five *pap* hehehe

btw, apa rasa kacang tu kak chik? manis ke pedas ke masin?

Ct Arina said...

kacang anugerah..1st time denga..bukan main sedap nama..haha