Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Special permission

Normally my answer is "No" ... tapi atas sebab-sebab yang munasabah dan setelah ditimbang semaximumnya, apa yang tak boleh selama ni telah dibolehkan. I, therefore, granted you a Special Permission. But remember ... Take Care, dear.

p/s :~ Entry flashback akan suatu peristiwa dimana saya bertukar kepada "YA" setelah sekian lama saya berkata "TIDAK". That show that i'm flexible, right?

14 comments:

eelobor said...

oooo....nampaknya saya tertinggal crite pasal yang lepas

nazirulhazwan~ said...

alamak, cite ape plak ni kak?hee cite balik kat saye bley?:DD

Ati Masrif said...

sesekali kena mengalah
kata 'yes'...

tapi ada juga yg tak leh 'yes'
langsung tau...u know what i mean ..hihi

ShErA said...

apakah itu?

shera 'no' atau 'yes' selalunya bergantung pada keadaan...tapi, selalunya terpaksa kata 'yes'

Aku Ibu Muda said...

errr...ada ketinggalan kah?

Shiela Firdaus said...

yes & no !!

ecah mashuri said...

sekali sekala takpe sis.bgla la permission jarang2 kat 'dear' sis tuh.

err.aiman kah?

Farah Shamsudin said...

nampaknye saya sudah ketinggalan cerita yg lps ni..

MamaEma said...

me..say YES memanjang...

Hanis Azla said...

flexible yang bertempat.. baguslah tu kak.. not always yes and not always no..

eMMe said...

hye kak chik, membalas comment kak chik di sini...hurm...cool la kak chik nih...suke kawan dgn org yg flexible ni, ke mane2 pun boleh...ikut rentak n tempo yg berlagu riang, hehehee....

risa said...

jadi jugak akak amik offer tu eh
if im not mistaken or forgotten lah kak kannn..pasal komitmen tu kan..
alahiii tambah2 bizi lah kakakku ini...take good care kak..jaga kesihatan ye

Ct Arina said...

yes untuk ape tu ehhhhh ehe

Peri PiA said...

kc,jd jurulatih tu ke?