Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Antara suka-suka dan mengejar masa..

Kalau tengah 'drive' mengejar masa .. 
yg lambat depan kita tak sabar kita melihatnya
Tapi
Kalau tengah 'mood' suka-suka .. 
yg bawak 20km/sejam pun kita rela menunggunya
Wahhh .. tetiba je graf tahap kesabaran jadi tinggi.

For me, ai mengejar masa time nak gi keja je
Time balik ai santai dan suka-suka jer
Takkan lari rumah dikejar. Hihi.
Eh .. U ols pun camtu ke?

p/s :- yg sokmo bwk laju tu tak stress ke eh?? 

10 comments:

Ct Arina said...

jadik stress bile kete depan sgt slow. hihi^^

YAYA AZURA said...

ikut mood kita kan..kalau mood kita tak baik..kurang bernasib baik ler kereta kat depan...hihi..

sarah-najwan said...

kalu saya nk cepat..org depan bw mcm siput..rasa nk langgar ajo..

walau saya xkejar masa..santai..saya tetap bw laju..ehhehehhe..

dah biasa tekan minyak gtu...hehhe

luahfikiran said...

SALAM,
MAIN KEJAR2 NI BOLEH MENIMBULKAN STRESS ! RELEKS TAPI TAK LE TERLALU RELEKS !

mama tims said...

salam knal..
kak..klu bwk slow pon org blkg marah plak..saya pemandu berhemah..eheheh..

dah folow sni...jom singgah..

eelobor said...

nasib baik umah ngan opis dekat jer, langsung tak terkejar2 samada pegi atau balik. siap boleh balik tido lg time rht tghari

Cik Ecah said...

kte slow2 ajer..sbb kte penakut jugerk tp redah ajer...hihi~~~~

Piasara said...

"bertenang kc..jgn gopoh2 bawak keta tu nak pegi keja ker nak balik umah ker..jadilah pemandu wanita yg berhemah..hihi.."

Mama Likha said...

behhh kc bwk laju2 hehehe..

Farah-Zii said...

tak streess kak bawak laju. lagi besttt hihihi..hilang stresss..