Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Rabu kita ceria sbb dpt layan cinta pertama

Hmmm ..segar sungguh rasa lepas mandi sambil lepak layan blog dan kunyah Kacang Anugerah. Aikk?? Dah malam pun mengunyah?? Watever .. janji bahagia. Hihi. Baru balik dari melayan Cinta pertama bersama kesayangan ~ Hani Normal yg 'termiskin' katanya sebab baru pulang dari London & Paris, Kak CT yg walaupun bizi tapi tetap menghadirkan diri setelah dipujuk rayu rindu-rinduan ai, Yanti@Pinky si Money Matters (Accountant ler ..) yg walaupun bizi dgn urusan dunia yg tak penah putus dan tiada abisnya tetap dtg walaupun' last' masuk kelas, Cik Bibi yg konsisten walaupun yg len tenggelam timbul disebabkan kebizian melanda*i le tu* Sayang Dr. Rozzana tak ada. Hmmm .. Timbalan Dekan camtu le, sokmo bizi dgn outstationnya. Miss u so much, kekanda. 


Hepi la arini. Walaupun berbekalkan sedikit kudrat dan masa yg tersgtlah 'limited' .. banyak hajat yg kesampaian .. banyak 'assignment' yg 'settled'. Alhamdulillah. Selagi kita berusaha dan berfikiran positif, InsyaAllah .. jalan dan peluang pasti terbuka luas utk kita. Amin.

4 comments:

Peri PiA said...

terpancar kegembiraan :)

eliyaezlinalias said...

kakchik = inspirasi positive
mekasih kakak!

eqbalzack said...

salam kak chik,
saya suka rabu sebab tiket wayang murah..hehe

Tina Othman said...

semoga dipermudahkan segalanya buat kita =)